top of page

Stoppen met roken

Hypnose om te stoppen met roken.

Velen gingen je voor, met succes. 

DHR. B. - STOPPEN MET ROKEN

Bij deze nog even een update, ik ben nog steeds van het roken af. Geen behoefte aan een sigaret. Geen ontwenningsverschijnselen. Ik ben jou heel dankbaar, nog steeds. Heb inmiddels al een paar collega's zover gekregen die ook via hypnose van het roken af willen. Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat met het niet roken. Nogmaals hartelijk dank.

MEVR. E. - STOPPEN MET ROKEN EN WIET ROKEN

Het gaat heel goed, geen sigaret of wiet aangeraakt en zoals gehoopt geen centje pijn. Het gaat me heel makkelijk af, zelfs als ik een wijntje drink weet ik de impuls om weer te roken met gemak te onderdrukken. Ik slaap weer gewoon, zonder wiet blijkbaar wel heel licht dus ik word vaak wakker maar dat weegt niet op tegen het gevoel gezond te zijn! Zelfs begonnen met hardlopen dus dikke dankjewel, je hebt me enorm geholpen!

MEVR. A. - STOPPEN MET ROKEN

Ik heb nog niet weer gerookt!! Vrijdagavond op een feestje extra even bij de rokers gaan staan om te kijken wat er zou gebeuren; niets dus... Maar ook niet dat ik het vies vond, waarop ik eigenlijk wel een beetje had gehoopt....
Ik snap er eigenlijk niks van. Ik had vrijdag een gevoel van; “het heeft niks gedaan, het lukt bij mij niet”. Ik had niet het gevoel dat ik mij helemaal ontspande en volledig kon ingaan op jouw “gepraat”... Ik was met mijn gedachten ergens anders, er niet volledig bij.En toch heb ik nog niet weer gerookt...

DHR. H. - STOPPEN MET ROKEN

Geen gezweef, geen hemelsblauwe jurken, geen ‘vage’ prietpraat, maar wel een verrassende aanpak. De setting is top en geeft een invulling op een wijze die realistisch betoverend is. (Sorry voor de cryptische omschrijving) Bedankt omdat het bij mij werkt. Gestopt met roken na 45 jaar.

DHR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Hallo Elja, hier alles goed! De eerste dagen zonder problemen doorgekomen!😊 lijkt erop dat het wel heeft gewerkt! bedankt voor de behandeling!👍🏼 nog een fijn weekend gewenst!

MEVR. A. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat goed met mij. Nog niet echt zin aan roken gehad. Het is nu wel heel anders dan met de Champix. Veel fijner. Ik had dit niet verwacht. Het is net of ik nooit gerookt heb. Ik ben super blij.

MEVR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Hallo Elja, het gaat goed en ben nog steeds rookvrij. Had het één avond even moeilijk, heb 2 trekjes genomen van een sigaret, en vond het zo vies. Maar ik weet nu dat ik het vol kan houden met niet al te veel inspanning. Ik kan al merken dat ademen beter gaat dat is ook al mooi. Dankjewel

MEVR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Sinds januari 2018 ben ik een niet-roker. Zeer professioneel en toch ook gemoedelijk.  Na 2 sessies een niet roker en dat na 30 jaar te hebben gerookt had ik nooit voor mogelijk gehouden. Ik heb velen de weg naar Elja weten te wijzen met voornamelijk succes!

DHR. J. - ROKEN EN WIET

Het gaat goed. In het begin had ik een keer of twee even een moeilijk momentje, maar nu heb ik helemaal geen moeite meer om niet te roken. Ik ben er heel blij mee!

MEVR. D. - STOPPEN MET ROKEN

Hoi😃 ja het gaat super goed nog geen last en geen sigaret gerookt🤛🏻💪🏽nu komt het weekend met de wijntjes 😂 maar heb er een goed gevoel over 👍was de eerste dag een beetje wazig 👀 maar dat gaat nu goed.
Na het weekend: helemaal goed gegaan 👍de trek was er soms maar laten staan gaat makkelijk!

DHR. K. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat heel erg goed. Geen sigaret meer aangeraakt en de behoefte is er eigenlijk ook niet. Het is raar, je mist af en toe iets, maar het is die handeling, het tijdstip en de gewoonte.
Dus ik ben rookvrij! Dank je wel!

DHR. E. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat goed. Ik heb nog niet gerookt en heb ook geen drang meer om te roken. Mijn duizeligheid is minder geworden en ik kan ook beter ademen door mijn neus nu. Ik ben klaar met roken denk ik! Bedankt daarvoor.

MEVR. R. - STOPPEN MET ROKEN

Het gaat supergoed. Af en toe komt het even op in mijn hoofd, gaat ook zo weer weg. Die gedachten zitten echt tussen mijn oren, ik geniet alleen maar van de frisse lucht. En ik schrik echt van die app die zegt hoeveel sigaretten ik al niet gerookt heb. Dank je wel dat je mij geholpen hebt Elja. 

MEVR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Goedemorgen Elja, ik wil even een update geven. Vrijdag ben ik 1 jaar van het roken af en ik ben er nog steeds heel blij mee. Dank je, ook namens mijn collega's die succesvol bij jou zijn geweest.

 

MEVR. S. - STOPPEN MET ROKEN

Ik heb even een lastig momentje gehad, toen heb ik wat gegeten. Maar goed, dat vond ik minder erg. Ik heb gelukkig niet meer gerookt en eigenlijk voel ik mij wel goed. Ik ben heel blij om te kunnen zeggen dat ik een niet roker ben!

DHR. M. - STOPPEN MET ROKEN

Ik had de eerste dagen totaal geen last. Vorige week even een lastig momentje, ik had echt zin in een sigaret en had er één aangestoken. Maar ik was me na die sigaret ook weer heel bewust dat ik dit niet wilde. Baalde er ook flink van. Nu gaat het weer zeer goed, heb tot nu toe geen lastige momenten meer gehad. 

ik wou even tussendoor iets van mij laten horen. Het gaat goed hier. Vanaf het moment dat ik bij jou ben vertrokken heb ik niet meer gerookt. Ik ben nu ruim 1 maand verder. Tussendoor wel even een moeilijk momentje gehad, en moest ik even omdenken....maar al met al gaat het goed.

bottom of page